Tävling

Det går faktiskt att tävla i livräddning! Det finns tre olika typer av tävlingar: Nordisk lagkapp, poollivräddning och havslivräddning. Målet med tävlingsverksamheten är att genom träning och tävling bibehålla och utveckla kunskaper i livräddning samt att fler ungdomar får kunskap om och vill utbilda sig till livräddare. Livräddarna Tylösand tävlar regelbundet i de olika tävlingsformerna och har med goda resultat satt Tylösand på tävlingskartan i Sverige- och internationellt.
 
Vill du veta mer om de olika tävlingstyperna? Läs mer här.

Här finner du resultatet från Niklas Bengtssons memorial 2023:Resultatlista Niklas Bengtsson Memorial 2023

9 mars arrangnerades Speedlifesaving i Halmstad. Resultatet finner du här.

Livräddarna Tylösand har träning onsdagar på Arena badet mellan 20-21 samt lördagar 16:30-18:00. Vid frågor eller funderinga mejla info@tylosand.net

Hoppas vi ses på stranden eller vid poolen.

10 augusti kommer Livräddarna Tylösand arrangera Niklas Bengtssons memorial på Tylösands strand. Inbjudan finner du här: inbjudan och anmälan finner du här: anmälan.

Livräddarna Tylösand

Träning

Livräddarna Tylösand

Tycker du det verkar spännande men har aldrig tränat livräddning förut? Du behöver inte vara utbildad livräddare för att träna livräddning. Under inomhussäsongen (september-maj) fokuserar vi på simning och tränar livräddning med utrustning såsom livboj, dockor, hansalinor etc. Allt för att bibehålla vår kunskap och kondition under vinterhalvåret! Under sommaren tränar vi i alla slags väder i underbara Tylösand – allt för att lära oss bemästra det havet och vädret har att bjuda på!

Vi tränar inomhus på Halmstad Arena bad. I träningsgruppen vänder vi oss till personer som är 15 år och uppåt. Är du nyfiken och vill veta mer? Kontakta oss på info@tylosand.net för mer information.

Träningstider:

Inomhussäsongen: onsdagar kl. 20.00-21:30
samt lördagar kl. 16:30-18:00 på Halmstad Arena Bad.

Utomhussäsongen: Tylösand onsdagar samling kl. 18, i vattnet kl. 18.30, samt lördagar samling 9.45, i vattnet kl. 10.