Nippers

Nippers är vår barn- och ungdomsverksamhet. Nippers är det engelska ordet för ”knatte” och kommer ursprungligen från Australien. Konceptet har tagits hem till Sverige av livräddare som arbetat och tränat utomlands.
 
Träningen är kostnadsfri men alla som deltar måste vara medlem i Svenska Livräddningssällskapet, då är du dessutom försäkrad under träningen. 

Vi kör i gång söndagen den 30 juni, sedan kör vi varje söndag fram till och med den 4 augusti. Träningstiden är mellan 10-11. Samling vid det gula livräddarhuset i Tylösand (Tjuvahålsvägen 11) i Tylösand. Anmälan sker på plats via QR-kod. Medföljande vuxen är med barnen under träningen. Lördagen den 10 augusti har barnen möjlighet att vara med på en livräddartävling på Tylösands strand. 

Vill du vara mer delaktig i Nippers som vuxen. Vi söker nya Nippers ledare som vill engagera sig och vara en del av vårt härliga ledargäng. Anmäl ditt intresse till louise@tylosand.net 

Även om det är kostnadsfritt för er och era barn så kostar det att hålla verksamheten igång, så vi är tacksamma för ett bidrag till vår förening Livräddarna Tylösand. Stöd oss gärna i vårt arbete för vatten- och strandsäkerheten i Tylösand.Skänk ett bidrag via:

Swish 123 55 44 838
Bankgiro 606-3259

Märk ditt bidrag med Nippers Tylösand.

TACK för din gåva – den gör skillnad!  

Nippers tackar Heléns Rör AB som
stöttat oss med ett bidrag.
Tack! 

Hjälp oss hjälpa!

Skänk ett bidrag!

Hjälp Livräddarna i Tylösand att kunna fortsätta sitt arbete för vatten- och strandsäkerheten på Tylösands stränder!

Swish 123 55 44 838
Bankgiro 606-3259

Webbkamera

Aktuell vy över Tylösands stränder.

Webbkameran uppdateras regelbundet och visar en aktuell vy av Tylösands stränder.

Gillar du vår webbkamera? Vi är en ideell förening, skänk gärna ett bidrag, litet som stort. Ditt bidrag gör skillnad.

Livräddarnas frågelåda

Undrar du något?

Låt oss svara på dina frågor om allt som har med livräddning att göra. Ställ din fråga till våra livräddare i vårt kontaktformulär eller kontakta någon av våra kontaktpersoner inom respektiva ansvarsområde.

Livräddarna Tylösand

0790 - 63 09 09

info@tylosand.net

Tjuvahålsvägen 11, 302 73 Halmstad